Passa al contingut principal

plum cake de xocolata i vainilla


Aquesta es la meva  primera recepta del blog.Ha estat el meu berenar, com diu el meu amic Albert deliciussss!!!

Aquí us deixo la recepta, bon  profit !!!

ingrediens..

200 gr de mantega o margarina
200gr de sucre
4 ous
1 tapet de vainilla liquida
250gr de farina de reposteria
1 mica de sal
1 cullaradeta de royal
15gr de cacau pur

Batim bé els ous amb el sucre,batim els ous fins que quediin espumosos,afegim a la mescla anterior,posem la farina junt amb el llevat i afegim amb la mescla anterior.Fem dues mases i amb una afegim el cacao.Preparem el motlle de plum cake,posem mantega per totes les parets i posem paper de forn.
Ara posem una capa de masa de vainilla,una de xocolata,una de vainilla,una de xocolata.
Precalentem el forn a 180º,posem al forn (ho ha de fer la mare) 40 minuts.
Podeu posar li una capeta de icing de xocolata,o sucre glas..aquesta recepta la hem trobat a marisa en la cocina



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa. Ingredients: 280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli 200gr de llet 15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora

donuts veraniegos

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes Ingredients: 400gr de farina 150gr d aigua 20gr de llevat prensat 10gr de sal 4 cebas trinxades salsitxes 3 pebrots escalivats 2 esberginies escalivades 2 tomaquets madurs trinxats oli sal Elaboració: Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.