Passa al contingut principal

pijama

Aquet va ser el postre que van fer el diumenge passat amb la meva mare.Un postre tipic català.Estava bonissimmm !!!
Ingredients:

8 Talls de presec 
4 flams
1 barra de gelat de bescuit
1 pot de pinya en almivar
nata  muntada

preparació:

poseu acada plat un tall  de gelat una rodanxa de pinya  dos trosos  presec,flam i una cullerada de nata

variacions : si  poden  afegir cireres o altres  fruites   confitades  si poden afegir galletas

Aquesta recepta la podeu trobar al llibre Corpus Culinari Català editorial La Magrana.El número de recepta es 834





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa. Ingredients: 280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli 200gr de llet 15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora

donuts veraniegos

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes Ingredients: 400gr de farina 150gr d aigua 20gr de llevat prensat 10gr de sal 4 cebas trinxades salsitxes 3 pebrots escalivats 2 esberginies escalivades 2 tomaquets madurs trinxats oli sal Elaboració: Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.